Obezbeđen besplatan prevoz za aero skup “Fly-In” [PROGRAM]

1
905

Sedmi po redu aero skup “Fly-In” biće održan u subotu, 11. avgusta. Organizatori su ove godine obezbedili besplatan autobuski prevoz od grada do aerodroma.

Foto: I. Mitrović (www.bor030.net)

Veliki aero miting na borskom aerodromu okupiće u subotu petnaest ultra lakih letelica – aviona i zmajeva, a posebno će biti zanimljiv let akrobatskog aviona tipa “Zlin”.

Kako iz Ustanove “Sportski centar Bor” ističu, za sve građane Bora obezbeđen je besplatan autobuski prevoz sa polaskom iz centra grada i sakupljanjem putnika na svim gradskim stajalištima u terminima od 10 i 11 časova. Povratak sa aerodroma planiran je u terminima od 12 i 13 časova.

Takođe, za sve koji na skup dođu svojim vozilima, obezbeđena su i besplatna parking mesta.

Program manifestacije

 

10:00 – Desantiranje padobranaca iz aviona Cesna 172 i predaja državne zastave gradonačelniku grada Bora

10:15 – Intoniranje himne Republike Srbije

10:20 – Otvaranje manifestacije uz prigodan govor gradonačelnika Aleksandra Milikića i predsednika Vazduhoplovnog saveza Srbije Labuda Bulatovića

10:30 – Prigoni kulturno-umetnički program

11:00 – Demonstracioni letovi RC modela aviona

11:30 – Demonstracioni letovi više tipova vazduhoplova

12:00 – Akrobatska tačka aviona Zlin

13:00 – Druženje i razgledanje vazduhoplova

1 KOMENTAR

  1. Super skup na aerodromu…..a tu blizu aeridroma ….PROLAZI I NOVI..,,KRAK B,, ,,AUTOPUTA Multimodalnog koridora Istok..do Beograda na jednu i do Varne na Crnom moru na drugu steanu….,,KRAK A ovog AUTOPUTA ,, do Beograda na jednu stranu..i do Bukuresta i Konstance na Crnom miru na drugu stranu…ostaje na otprilike na 25 km od Bora….😀😀😀😀..Ali to je ,,buduca muzika,,…iz tranvaja…A koga to bas interesuje..maoe i slicno….ima onu zgradu na kojoj sada pise GRAD Bor ..😀😀😀😀

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here