Obnovljeni sportski tereni kod „Lidla“ u Boru

Grad Bor i kompanija Lidl Srbija rekonstruisali su sportske terene u dvorištu Mašinsko-elektrotehničke škole i Gimnazije „Bora Stanković“.

Jedan od najvećih trgovinskih lanaca na svetu pomogao je obnovu terena koji se nalazi u neposrednoj blizini maloprodajnog objekta u Boru. Tereni za male sportove u dvorištu borskih srednjih škola dobili su novi asfalt, košarkaške table i postavljena je zaštitna ograda.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo danas u Boru, i što donacijom kojom smo pomogli opremanje igrališta, možemo da izmamimo osmehe na licu najmlađih, ali i da pokažemo našu zahvalnost građanima Bora kao zahvalnost za poverenje koje nam ukazuju već skoro godinu dana otkako u ovom gradu postoji Lidl prodavnica“, izjavila je Ivana Vukić iz korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalio se kompaniji Lidl Srbija rekavši da je rekonstrukcija ovog igrališta važan projekat za dobrobit građana Bora.

„Sa ponosom ističem da je ovo još jedan uspešan projekat uređenja igrališta u našem gradu, koji smo ovog puta zajednički realizovali sa kompanijom Lidl Srbija, a koja je na ovaj način pokazala društveno odgovorno poslovanje. Drago mi je što će stanovnici, a prvenstveno mališani naše najveće mesne zajednice moći da kvalitetno provode svoje vreme na ovom igralištu, i što smo obnovom ovog sportskog terena uslišili potrebe naših sugrađana“, rekao je Milikić.

Povodom otvaranja rekonstruisanih terena revijalnu utakmicu odigrali su mlađe selekcije košarkaškog kluba „BasketBor“.

Podavnica kompanije Lidl u Boru otvorena je u oktobru 2018. godine, u među prvima u Srbiji.