Očajna organizacija na Crnom Vrhu

5
59

Početak skijališne sezone na Crnom Vrhu najavljen ovog vikenda, na startu je doživeo fijasko, jer, osim što se kasnilo sa utabavanjem staze, pa su vetrovi velikim delom rasturili snežni pokrivač, ali je i organizacija na ski liftu je očajna.

Stotinak ljudi koji su do Crnog Vrha stigli u provatnoj režiji ili organizovanim besplatnim prevozom, vratili su se kući razočarani.

Kako su Ist Media centru javili borski ljubitelji skijanja, koji su danas boravili na ovoj planini, nekolicina radnika Sportskog centra angažovanih na skijalištu, nisu želeli da izađu iz tople prostorije tamošnjeg objekta kako bi pomagali skijašima da uhvate neuobičajeno brza sidra.

Očekivao sam da će se neko povrediti, jer su sidra toliko brza, da deci mogu da povrede rame, rekao nam je jedan sportski radnik koji je na stazu doveo i svog mališana. Mnoga sidra su kružila prazna, jer za razliku od staze na Kraljevici, gde vam tamošnji sportski radnici pomažu da se uhvatite za sidro, u Boru su svi prepušteni snalaženju. Pored toga, ne znam šta se dešava sa sidrima koji su se često zaglavljivala. Ne mogu da verujem da je ovakvo rasulo najavljivano pompezno u medijima, rekao nam je ovaj rekreativac.

Inače, cena dnevnog ski pasa je 100 dinara.

(IST MEDIA)

5 KOMENTARA

  1. Kao prvo : Niste mi jasni, ako ste iz Bor-a , stoji da bi ste svi zeleli da crni vrh kao skijaliste zazivi. Zasto toliko crnite neorganizaciju kada se svi ovi vasi zakljucci zasnivaju na osnovu 1 dana ski sezone. Tako ste i prosle godine pricali kako su svi neorganizovani o neodgovorni. stoji da ste do nekle u pravu jer sve je jos u stanju razvitka, ali nije u redu da toliko “lajete” nesto nase za koje bi smo svi trebali da dajemo malo vecu reklamu ljudima sa strane kako bi dosli,posetili i time doprineli daljem rezvitku. Pre 3 dana sam se vratio sa stare planine gde rade sve staze osim konjarnika, skije mogu da bacim koliko su oguljene,liftovi jedva rade itd, a da ne pricam da je ski pas 1360din. Vi kudite Crni vrh gde je bio 300 din i ocekujete da bude kao garmisch partenkirchen. Budite realni i malo vise cenite ono sto imate jer do skora nismo nista ni imali !!!

  2. Neće tako da bude svaki dan!, lepo kaže čovek – nema ni potrebe a ni svrhe blatiti ne/organizaciju, može to da se napiše i na manje ružan način!.. a onda će već to neko da pročita – pa da radnicima zameri i da ih usmeri na pravi način, i onda sve bude rešeno i svima bude dobro..!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime