Od posledica koronavirusa još jedna osoba preminula u Boru, potvrđena dva nova slučaja i još dve osobe izlečene

3
5229

Na teritoriji grada Bora, prema podacima Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar, na današnji dan 60 osoba je pozitivno na COVID-19. Od poslednjih informacija, dve osobe su izlečene, na teritoriji grada registrovana su dva novoobolela, dok je nažalost, jedna osoba preminula od posledica virusa.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 95, od kojih su 32 osobe izlečene, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

Od početka pandemije testirane su 444 osobe, dok se čekaju rezultati za 87 osoba.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 312 osoba.

Struka smatra da je bolest stavljena pod kontrolu, ali i da nikako nema mesta opuštanju, čak i onda kada mere budu ukinute.

3 KOMENTARA

  1. Ovakva obavestenost ne postoji ni u NewYork Times-u.Svaka cast novinarima Borskim novinarima na takvoj azurnosti a posebno Gos.GRADONACELNIKU MILIKIKIC ALEKSANDRU..Boze sta bi smo da neznamo sve ove informacije.Ispravka ovo nije izjavio gradonacelnik neko je od timoka??????=struka.Ali Micko otvorimo pijace kafane ,kladionice,sve vodi na bolje.,

  2. Transparentnost na nivou. Vidi se da pokušavate da se vadite sad, ali džaba. Mali grad sve se zna i kako je bilo na početku i koliko se krilo. Nema veze i važno da rudnik radi. Preživeli smo svašta do sad pa ćemo i sns pošast.

  3. Dokle više sa tom coronom . Običan grip je isto tako opasan.
    Dali neko vodio statistiku koliko je borana od pojave lažne pandemije . Jadni Borani žive u neznanju i strahu jer ne misle svojom glavom.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime