Odbojkašice poražene na startu sezone

Ekipa Odbojkaškog kluba „Bor“ poražena je danas u 1. kolu Druge lige „Istok“ od ekipe OK „Jagodina“ u veoma teškom meču.

odbojka-lopta

Borske odbojkašice izgubile su večeras prvenstvenu utakmicu od Jagodinki rezultatom 2:3 (18:25, 25:16, 25:23, 17:25, 7:15).

Iako su u jednom trenutku vodile sa 2:1 u setovima i bile na samo set od osvajanja meča, pribranošću gostujućeg tima i uz veliki broj grešaka domaćih igračica došlo je do izjednačenja.

Pad u igri i moralu usled propuštene mogućnosti da na startu sezone obraduju borsku publiku, doprineo je tome da Boranke veoma lako izgube poslednji set, a samim tim i čitav meč.

U narednom kolu odbojkašice gostuju „Kuršumliji“, a iz kluba kažu da očekuju dobar meč.

„S obzirom da su pripreme za ovu sezonu bile dosta kraće, da je igrački kadar dosta podmlađen, očekujem da ćemo u nastavku sezone pružiti ostalim ekipama jednu kvalitetnu borbu. Dočekali smo večeras bivšeg prvoligaša ‘Jagodinu’ i znao sam da ćemo imati težak zadatak da ih pobedimo. Ipak, uspeh na tabeli nije nam prioritet. Mi smo se ove sezone više fokusirali na mlađe selekcije“, rekao je za naš sajt predsednik OK „Bor“, Aleksandar Jakšić.