Održan memorijal „Novica Pauljičić“

 Svake godine turnir okuplja najbolje body bildere Srbije u više kategorija. 2 sata programa bilo je i više nego dovoljno za sve ljubitelje ovog sporta.

 
U Boru je u subotu 15. septembra održan memorijalni body bilding fitnes turnir "Novica Pauljičić". Tradicionalno, svake godine, početkom septembra ovaj turnir okuplja aktuelne i bivše šampione, u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičenje je održano u više kategorija. U okviru juniora , preko 75 kilograma, prvo mesto zauzeo je Danilo Zec iz Smedereva. Boranin Aleksandar Stojić pobednik je u kategoriji body fitnes, dok je kod žena u istoj kategoriji prvo mesto zauzela Zorica Masulšić iz Beograda. Branislava Jovanović , proslavljeni šampion Srbije i Balkana, osvojila je ubedljivo prvo mesto u kategoriji body bilding za žene, dok je kod veterana, njen suprug, takođe poznati body bilder Zoran Jovanović, osvojio ubedljivo prvo mesto.
 
Memorijal Novica Pauljicic / Bodybilding turnir Bor

 
U kategoriji seniora, do 75 kilograma, prvo mesto osvojio je Aleksandar Cvetković iz Šapca, do 85 kilograma prvi je bio Aleksandar Mitić iz Kruševca, a u kategoriji do 95 kilograma Bojan Đurović iz Aranđelovca. Na oduševljenje publike, prvo mesto u kategoriji preko 95 kilograma zauzeo je Boranin Nenad Mihajlović. U nastavku programa držano je i takmičenje u apsolutnoj kategoriji u kome su nastupali pobednici iz svih kategorija seniora. Apsolutni pobednik na kraju je bio Nenad Mihajlović iz Bora.
 
Memorijalni turnir u čast Novice Pauljičića imao je dvadesetak učesnika.