Održan prvi gejming turnir Doma omladine Bor

U subotu 15. decembra u konferencijskoj sali Doma omladine Bor održan je prvi gejming turnir “FIFA 19 2 vs 2” a titulu šampiona ponela je ekipa “Brestovac”.

Nakon petočasovnog nadmetanja i eliminacionog sistema takmičenja, ekipa Brestovca je u finalu savladala ekipu Snežni klinci i sasvim zasluženo ponela titulu najbolje ekipe u igranju ove igrice. Treće mesto na turniru osvojila je ekipa Tobdžije. Tri najbolje rangirane ekipe osvojile su zlatna, srebrna i bronzana odličja, dok je prvoplasirana ekipa dobila i šampionski pehar.

Okupio je turnir omladinu različitog uzrasta, čak 16 ekipa na turniru ali i mnogobrojnu publiku koja je uživala u taktičkom nadmetanju, sjajnim potezima, golovima i veoma uzbudljivim mečevima.

Organizaciju turnira potpomogao je i Sony 4 Room koji je za ovaj turnir ustupio na korišćenje najpopularniju konzolu današnjice Playstation 4.

Zadovoljni uspešnom organizacijom, pozitivnim komentarima i velikom potražnjom za nadmetanjem i u nekim drugim igricama, iz borskog Doma omladine najavili su da će i u narednom periodu organizovati turnire sličnog tipa i na još kvalitetnijem nivou.