Održan prvi “Lost and Found” turnir u basketu [FOTO]

Udruženje “Wave” i “Dom omladine Bor” organizovali su u subotu 6. jula u parku malih sportova u Boru prvi “Lost & Found” turnir u basketu i promo žurku na kraju večeri. Pobednik – ekipa “Munje”.

Turnir je okupio deset ekipa koje su se kroz dve faze takmičenja borile za osvajanje titule prvog šampiona “Lost & Found” turnira u basketu.

Nakon pet odigranih kola u grupnoj fazi takmičenja po dve ekipe iz grupe A i grupe B nastavile su takmičenje u polufinalu turnira.

Ekipe “Al Wahda” i “Munje” su nadigrale svoje protivnike u polufinalu i zakazale sjajno finale.

Mnogobrojna publika, zadužena za pravu sportsku atmosferu, pobednika je dočekala u uzbudljivom finišu meča kada “Munje” pogađaju šut za dva poena na svega nekoliko sekundi do kraja meča i rezultat 18:17.

Treće mesto na turniru osvojila je ekipa “Ćefra”, dok je u borbi za peto mesto kao pobednik izašla ekipa “Igica”.

Sve ekipe su kao nagrade dobile zahvalnicu za učešće na turniru, pet prvoplasiranih ekipa paket ulaznica i majice festivala “Lost & Found”, dok su tri prvoplasirane ekipe nagrađene i medaljama.

Za sam kraj večeri i dobru žurku pobrinuli su se DjoDjo, Ivan R. i Jovial Joint.

Bio je ovo odličan uvod za predstojeći četvrti “Lost & Found” festival koji se na bazenima u Brestovačkoj Banji ove godine održava od 19. do 21. jula.