Održan treći gejming turnir u Domu omladine Bor

1
676

U nedelju 19. januara u prostorijama Doma omladine Bor održan je treći gejming turnir pod nazivom “FIFA 20 2 NA 2”, a pobednik turnira, nakon nešto više od pet sati nadmetanja, postala je ekipa “Bilo šta”.

Nakon nešto manje od godinu dana u Domu omladine Bor održan je još jedan gejming turnir. Ovoga puta šesanaest borskih ekipa nadmetalo se u igrici “FIFA 20”, najnovijoj verziji ove popularne igrice.

Nakon petočasovnog nadmetanja, sjajnih utakmica i poteza, ekipa “Bilo šta” je u finalu savladala ekipu “Makedonci” rezultatom 4:1 i sasvim zasluženo ponela titulu pobednika turnira.

U uzbudljivoj borbi za treće mesto, ekipa “Devetka” pobedila je ekipu “Kikiriki” rezultatom 4:3.

Prvoplasirana ekipa osvojila je novčanu nagradu u iznosu od osam hiljada dinara, a za tri prvoplasirane ekipe kafić “New 501” obezbedio je vaučere za besplatnu turu pića.

Održavanje turnira potpomogli su “Rent a Sony Bor” koji je za ovaj turnir ustupio na korišćenje konzolu Playstation 4, dok su Fast food fish bar “Sidro” i Caffee pizzeria “Casper” obezbedili ketering turnira.

Još jednom je gejming turnir izazvao veliko interesovanje među borskom omladinom i okupio igrače i publiku različitog uzrasta. Zbog velikog interesovanja i broja ekipa koji nije uspeo da obezbedi svoje mesto na ovom turniru, iz Doma omladine Bor najavili su da će i u narednom periodu organizovati turnire ovakve sadržine.

1 KOMENTAR

  1. Pazi bogati gejming.Moze biti i gej -mi ng (ng-Novi Gradski).
    Lepo je da ste izmislili rec za ovu “zabavu” -predhodnicu kockanju .
    Drago mi je da “omladina Bora” ima svoj Dor (kockarnicu)
    A sada brzo svi nazad u skolu da pronadju srpsku rec za gejming.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime