Održan treći gejming turnir u Domu omladine Bor

U nedelju 19. januara u prostorijama Doma omladine Bor održan je treći gejming turnir pod nazivom „FIFA 20 2 NA 2“, a pobednik turnira, nakon nešto više od pet sati nadmetanja, postala je ekipa „Bilo šta“.

Nakon nešto manje od godinu dana u Domu omladine Bor održan je još jedan gejming turnir. Ovoga puta šesanaest borskih ekipa nadmetalo se u igrici „FIFA 20“, najnovijoj verziji ove popularne igrice.

Nakon petočasovnog nadmetanja, sjajnih utakmica i poteza, ekipa „Bilo šta“ je u finalu savladala ekipu „Makedonci“ rezultatom 4:1 i sasvim zasluženo ponela titulu pobednika turnira.

U uzbudljivoj borbi za treće mesto, ekipa „Devetka“ pobedila je ekipu „Kikiriki“ rezultatom 4:3.

Prvoplasirana ekipa osvojila je novčanu nagradu u iznosu od osam hiljada dinara, a za tri prvoplasirane ekipe kafić „New 501“ obezbedio je vaučere za besplatnu turu pića.

Održavanje turnira potpomogli su „Rent a Sony Bor“ koji je za ovaj turnir ustupio na korišćenje konzolu Playstation 4, dok su Fast food fish bar „Sidro“ i Caffee pizzeria „Casper“ obezbedili ketering turnira.

Još jednom je gejming turnir izazvao veliko interesovanje među borskom omladinom i okupio igrače i publiku različitog uzrasta. Zbog velikog interesovanja i broja ekipa koji nije uspeo da obezbedi svoje mesto na ovom turniru, iz Doma omladine Bor najavili su da će i u narednom periodu organizovati turnire ovakve sadržine.