Održana još jedna „Dedamrazijada “ u borskom Zoo vrtu

Tradicionalna „Dedamrazijada“ održana je i ove godine u borskom Zoološkom vrtu. Za najmlađe posetioce priređena je predstava „Novogodišnja bajka“, nakon čega je podeljeno 160 besplatnih paketića.

Već je tradicija da pred svaku Novu godinu Deda Mraz poseti bortski Zoo vrt i tom prilikom obraduje mališane koji posete ovaj tuistički biser naše opštine. Tako je bilo i ove godine, a zaposleni u vrtu su se potrudili da se uklope u celu priču, pa su se maskirali u neke od životinja sa kojima se svakodnevno druže.

„Mi se uvek trudimo da našim najmlađim i najslađim posetiocima uvek organizujemo neki lep program ili manifestaciju. Mislim da smo ovu uspešnu poslovnu godinu završili lepim događajem. kakav je ova „Dedamrazijada“. Moram da se zahvalim mnogim ljudima i subjetima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji ovogodišnje manifestacije. Tu su, pre svih, „Tekijanka“, Veterinarska stanica Bor, marketi „Lav“ i „Rojal“, Dejan Stanković i njegova škola fudbala „Mali Bor“. Svi su oni dali svoj doprinos, Zahvaljujući njima smo podelili više od 160 paketića mališanima koji su posetili naš vrt. Njihovi presrećni osmesi govore da smo i ovoga puta napravili pravu novogodišnju priču. I borski „Centar za kulturu“ se ove godine uključio i podigao ovu maniferstaciju na neki viši nivo“, istakla je Slađana Savić, PR JP „Zoološki vrt“ Bor.

Niska spoljna temperatura nije ometala dobru energiju na ovogodišnjoj Dedamrazijadi, a da ne bude toliko hladno, pobrinuli su se zaposleni borskog Zoo vrta, koji su za sve posetioce pripremili i topao čaj. Iz ovog preduzeća najavljuju još više manifestacija, posvećenih najmlađima, u 2018. godini.