OFK Bor ubedljiv, het-trik Mašića

0
112

Fudbaleri Bora ubedljivo su savladali na svom terenu ekipu “Kopaonika” iz Brusa rezultatom 4:1 (3:0) u meču dvadesetog kola Srpske lige “Istok” odigrane u nedelju pred oko 300 gledalaca.

ofk-bor-fk-brus-kopaonik-2015-a

Borani su rutinski odigrali meč i zasluženo slavili ubedljivim rezultatom. Posebno se istakao Dejan Mašić koji je tri puta zatresao mrežu gostiju.

Mašić je svoju goleadu započeo već u 4. minutu utakmice, nastavio u 21., a tačku na odličnu partiju stavio upravo sa “bele tačke” u 36. minutu.

Iako su bili dominantniji na terenu domaći igrači su u prvom poluvremenu igrali strpljivo i pažljivo koristili ukazane prilike.

ofk-bor-fk-brus-kopaonik-2015-b

Sa druge strane oslabljeni gosti iz Brusa (u Bor su doputovali sa 12 igrača) igrali su nepovezano, bez ideje i bez realnih šansi da se kući vrate sa bodovima.

Posle gola Miloša Stanojevića u 55. minutu iz penala, tempo meča je opao. Borani su se opustili što je u 68. minutu iskoristio Luka Kovačević i postavio konačan rezultat 4:1.

ofk-bor-fk-brus-kopaonik-2015

OFK “Bor”: Nikola Trailović, Darko Janković, Nikola Nikolić (Miša Stamenković), Marko Cokić, Miloš Marković, Nikola Krstić, Miloš Stanojević, Miloš Đoševski (Marko Terzić), Marjan Mladenović, Dejan Mašić (Ivan Terzić), Saša Jovanović.

FK “Kopaonik”: Miloš Ćirković, Luka Kovačević, Vladimir Lisinac, Andrija Radovanović, Nikola Radovanović, Dušan Kovačević, Vladimir Simović, Slobodan Mijajlović, Miloš Živanović, Nenad Đokić (Nemanja Knežević), Saša Radulović.

Fudbaleri Bora u sredu, u vanrednom terminu, gostuju niškom Car Konstantinu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime