ŽOK “Bor” : Odbojkašice deklasirale Knjaževac na domaćem terenu

 Pred oko 150 gledalaca u maloj hali JU Sportski Centar, Borske odbojkašice zabeležile su još jednu prvenstvenu pobedu sa i to maksimalnim učinkom 3:0 (25:10, 25:13, 25:11).Ovoga puta poklekao je Knjaževac koji nije uspeo da pruži ni deo očekivanog otpora lideru tabele.

Pred oko 150 gledalaca u maloj hali JU Sportski Centar, Borske odbojkašice zabeležile su još jednu prvenstvenu pobedu sa i to maksimalnim učinkom 3:0 (25:10, 25:13, 25:11).Ovoga puta poklekao je Knjaževac koji nije uspeo da pruži ni deo očekivanog otpora lideru tabele. Za samo 42 minuta Boranke su trijumfovale i zasigurno će završiti polusezonu kao prvoplasirane.

 

 

Pored velike razlike u kvalitetu, Boranke su imale znatnu prednost i u visini tako da je blok bio na ivici zadatka. Dobro je funkcionisao i servis kod domaćina dok je kod gošći bilo puno servis grešaka. Utakmica je obeležila brza igra, relativno se lako dolazilo do poena. Boranke su vodile čitavim tokom utakmice i zasluženo odnele pobedu.

 

Kao i tokom predhodnih utakmica najbolji pojedinac u Borskoj ekipi bila je ponovo Tijana Femić.

 „Današnja utakmica protiv ekipe iz Knjaževca je bila solidna. Naša ekipa je igrala malo slabije u odnosu na prethodne utakmice. Knjaževčanke su dosta slabija ekipa od nas tako da nismo dale svoj maksimum u ovoj utakmici. U sledećem kolu ćemo pokazati znatno veći trud i borbu protiv Ž.O.K.  Zaječartako da se nadamo da ćemo i njih pobediti sa 3:0. To će nam biti ujedno i poslednja utakmica u polusezoni“ , rekla je Femićeva.