Online tribina “Kako da se mladi vide?” [NAJAVA]

Tribina o zastupljenosti mladih u medijima i na medijskoj sceni Bora biće održana u nedelju 28. marta na platformi “Zoom” sa početkom u 12 časova.

Opšti utisak je da veoma malo prostora mladi dobijaju da se slobodno izraze i prikažu svoj rad i uspehe u medijima. Među nama je toliko mladih ljudi o čijim se uspesima ne govori, pa bivaju ignorisani i zapostavljeni.

Učesnici tribine, predstavnici omladinskih organizacija, medija i lokalne samouprave pokušaće da daju odgovor na pitanje – Kako da se mladi vide?

Iz svima nama dobro poznatog razloga tribina će biti održana na “Zoom” platformi, uz obaveznu prijavu na linku: http://bit.ly/2PpVgHy.

Moderator i voditelj biće Lazar Ranđelović.

Tribinu se organizuje kao jedna od početnih aktivnosti u okviru projekta i kampanje “Da se mladi vide!” koji Dom omladine Bor u partnerstvu sa internet portalom “Bor 030”.

“Ovim projektom želimo da podignemo svest i pokrenemo dijalog o potrebi posvećivanja veće pažnje omladini i predstavljanju njihovog rada, uspeha, ali i problema koji su sastavni deo života svakog mladog čoveka”, kažu iz Doma omldine Bor.

Učesnici tribine putem imejla dobiće link za učešće na “Zoom” sastanku kao i još nekoliko dodatnih informacija kako bi što spremnije dočekali tribinu.