OPEN DAY Svečani prijem brucoša na Tehničkom fakultetu u Boru

Na Tehničkom fakultetu u Boru priređen je svečani prijem za studente prve godine, kao i svečana promocija master i diplomiranih inženjera rudarstva, metalurgije, tehnologije i inženjerskog menadžmenta.

open-day-2015-2

Fakultet Univerziteta u Beogradu, kao jedini van teritorije Beograda, Tehnički fakultet u Boru, priredio je danas svečanost povodom prijema studenata koji su upisali prvu godinu studija.

Tehnički fakultet u Boru ove godine upisalo je preko 200 brucoša, dok se u drugu, treću i četvrtu godinu studija upisalo preko 1000 studenata.

Primetan je porast broja studenata iz godine u godinu, a taj trend je vezan za činjenicu da naš fakultet postaje jedna značajna visokoškolska ustanova, ne samo u regionu, već i šire, rekla je Nada Štrbac, redovni profesor i prodekan za nastavu.

Na Tehničkom fakultetu u Boru prošle godine diplomirao je 101 student, doktoriralo je 11, a jedan student je odbranio magistarsku tezu

open-day-2015

Najbolji u generaciji jeste Bili Petrović, koji je završio osnovne i master studije na smeru Inženjerski menadžment sa prosekom 9, 29. Njemu i ostalim studentima generacije, Prodekanica za nastavu uručila je prigodne nagrade.

Nagrada pokojnog inženjera metalurgije Injca dodeljena je najboljem studentu metalurgije u prethodnoj školskoj godini, Radojici Grekuloviću.