Oporavilo se još 10 pacijenata iz Bora, registrovan jedan novi slučaj zaraze koronavirusom

2
2598

Na teritoriji grada Bora potvrđen je još jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dok se još deset pacijenata oporavilo, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje “Timok” Zaječar.

Ukupan broj obolelih osoba na području grada od početka testiranja je 135, od kojih je 86 osoba izlečeno, dok su tri osobe preminule od posledica virusa.

“Na teritoriji grada sprovodi se sveobuhvatno testiranje, a rezultati pokazuju da se situacija stabilizuje i da je epidemiološka slika pod kontrolom. Bez obzira na ohrabrujuće podatke, apelujemo na sve građane da se pridržavaju propisanih mera zaštite i poštuju socijalnu distancu, a Grad Bor će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem svih aktivnosti na sprečavanju širenja virusa”, navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije grada Bora.

Od početka pandemije testirano je 866 osoba, dok se čekaju rezultati za 108 osoba.

Na teritoriji grada Bora se, prema jučerašnjim podacima, u samoizolaciji nalazi 168 osoba.

2 KOMENTARA

  1. situacija se stabilizuje-pa zar vi mislite da smo mi gradjani bora blesavi-danas brnabic izjavljuje da je procenat zarazenosti oko 2%-grad bor-testiranih 866 obolelih 135 a nisu 135 vec 146-sajt ministarstva-covid 19 sto je oko 17% testiranih-sramota za zdravstvo u boru,za drzavu koja ne preduzima nista-za struku koja bor ne pominje uopste-bez obzira na to sto odavno znamo da smo zadnja rupa na svirali

  2. Bor nema magnetnu rezonansu a izgradio celu Jugoslaviju a u ZJečar ima sve i Dom Zdravlja je sređen imaju i specijaliste svih grana medicine a u boru drže neke penzionere da leče ljude a nemaju pojma

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here