Opština Bor uplaćuje 15 miliona za pogođene poplavama

1
58

Opština Bor je odlučila da uplati 15 miliona dinara na račune namenjene pomoći poplavljenim područijima, objavio je na svom Fejsbuk profilu Vladan Novović, direktor JP “Štampa radio i film” i član Opštinskog Štaba za vanredne situacije.

grb logo Opstina Bor

Otkako je u Srbiji proglašena Vanredna situacije usled višedecinijski nezabeleženih poplava građani Bora, javno-komunalna preduzeća i Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor aktivno učestvuju u pomaganju najugroženijima.

Obzirom da je u Opštini Bor situacija sa poplava stabilizovana lokalna samouprava donela je odluku na sednici Štaba za vanredne situacije da se na namenske račune Republike Srbije uplati 15 miliona dinara.

Ovu informaciju prvi je potvrdio Vladan Novović, direktor Javnog preduzeća “Štampa, radio i film”.1 KOMENTAR

  1. DOK JE NA CITAVOJ TERITORIJI SRBIJE PROGLASENO VANREDNO STANJE I NAROD SE BORI VEC DANIMA ZA ZIVOT, POMAZE SRBIJI – KAKO IZ CELE SRBIJE I REPUBLIKA I DRZAVA BIVSE JUGOSLAVIJE, KAO I SA SVIH STANA SVETA. ..DIREKTOR ELEKROTISTRIBUCIJE BOR DRAGAN MILOSEVIC JE JUČE DAO SAOPSTENJE ZA JAVNOST DA JE U BOR-U KRENULA SECA STRUJE. SRAMAN CIN, ODMAH ZATRAZITI SMENU OVAKVOG COVEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime