Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Projekat Evropske unije „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Konkurs za srednjoškolce i studente otvoren je do 20.oktobra.

Polaznici „Evropske škole debate“ radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija pohađaće subotom, počev od kraja oktobra, pa sve do februara 2018.

Od ove godine radionice će se održavati i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu. Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa, mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom. Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.

Konkurs je otvoren do 20.oktobra, a prijave se vrše isključivo putem online formulara koji se može pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2
Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.

Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: [email protected] ili pozovite na 063 385 129.