Otvoren „Pikant 030“ u glavnoj gradskoj ulici [FOTO]

Novootvorena kuća dobre hrane „Pikant 030“ u prijatnom ambijentu uz glavnu gradsku ulicu, nudi jedinstven gastronomski ugođaj.

pikant-030

Komplet lepinja pripremljena na tradicionalni način i ispečena u peći na drva je nešto što je apsolutna novina u Boru. Iako potiče iz zapadnog dela zemlje ovaj gastronomski i nadasve hedonistički specijalitet je omiljena brza hrana i mnogih Borana.

pikant-030-2

Pored komplet lepinje kao jedinstvenu ponudu „Pikant 030“ nudi i kornet picu u sa više raznovrnih ukusa. Ovo neobično jelo je apsolutni hit u svetu, a od ponedeljka se može pojesti i u Boru.

pikant-030-1

Ljubazno i prijatno osoblje će vam pomoći u odabiru i upotpuniti ugođaj.

Osim velikog izbora pica koje se pripremaju od najkvalitetnijih namirnica i peku u već pomenutoj peći na drva, „Pikant 030“ u svojoj ponudi ima ukusne sendviče, lepinju sa kajmakom, domaću pogaču, gibanicu…

Uz izvrsnu hranu i voćne kupove u nesvakidašnjoj unutrašnjosti ovog lokala koji je spoj tradicionalnog i modernog ili bašti sa pogledom na gradsko šetalište se mogu popiti kafe, bezakoholni napici i piva.

Toplo vam preporučujemo da posetite „Pikant 030“ zbog pristupačnih cena i zaista kvalitetnih obroka, a sigurni smo da ćete se iznova vraćati.

„Pikant 030″ se nalazi u ulici Moše pijade (na gradskom šetalištu) preko puta Maxi diskonta.

[flickr_set ID=“72157668545242326“]