Otvorena kancelarija Pokreta slobodnih građana u Boru

4
23

Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG), otvorio je u subotu u naselju Novi gradski centar prvo predstavništvo novoformiranog političkog pokreta u gradu bakra.

Nekadašnji zaštitnik građana i kandidat za predsednika Srbije, Saša Janković i funkcioneri Pokreta slobodnih građana svečano su otvorili kancelariju pokreta u Boru.

“Želimo da otvaranje ove kancelarije ne bude samo simbolično, već da istinski sa građanima Bora rešavamo njihove nagomilane probleme – rekao je Janković. – Pokret će se posebno baviti problemom zaštite životne sredine i ekologije, jer su građani Bora izloženi stalnim zagađenjima o kojima se uglavnom ćuti”, rekao je okupljenima Janković.

Janković je istakao i da građani moraju da se oslobode straha, da prestanu da veruju stalnim lažima vladajuće koalicije, da pogledaju u sopstvene tanjire i frižidere i vide kako zaista žive.

Poverenica Pokreta slobodnih građana za Bor Snežana Tasov pozvala je simpatizere da se potpisivanjem pristupnice pridruže pokretu. Ona je kazala de će jednom nedeljno u kancelariji pokreta u Boru biti organizovan “Dan slobodnih vrata” kada će svi građani koji smatraju da su im prava ugrožena moći da dobiju besplatan pravni savet.

Nakon formalnog dela, Saša Janković je u pratnji funkcionera pokreta, među kojima su bili Srđan Škoro, član predsedništa i predsednik Odbora za medijsku politiku PSG, profesor Rade Veljanovski, prošetali gradskim šetalištem, od 3. km do Doma kulture, razgovarajući usput sa Boranima.

Prostorije Pokreta slobodnih građana nalaze se u naselju Novi gradski centar, na adresi Radnička 22.

4 KOMENTARA

  1. Ova Snezana cas tamo cas vamo cas kod Radulovica sad kod Jankovica , sve po nalogu starog drustva koje hara ovim gradom koji to nije.Da li vi ljudi stvarno mislite da ce Jankovic bivsi Julovac da bude bolji od ovih crno crvenih na vlasti sa krdom prilepaka preletaca ?

  2. Majko Bozija Srbija puna Preletacevica koji prodaju veru za sendvic . Do juce Radulovic sad Jankovic to je mesanje baba i zaba. Ali plus za Radulovica jer se otarasio problema.Ja cu ipak za Boska Srpskog Uga Caveza i okupljene oko Dveri i Srpske vertikale oni su buducnost a preletace u politicko blato i istoriju.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here