Otvorena prodavnica kompanije Đak u Boru [FOTO]

Jedan od najvećih domaćih lanaca sportske opreme Đak od ponedeljka, 12. decembra, ima prodavnicu i u Boru. Pored aktuelnih akcija, od 16. do 18. decembra kupce očekuje neverovatnih 20 – 70% popusta.

U Đaku možete da pronađete najveći izbor vrhunskih brendova: Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Kappa, Brugi, Asics, Converse itd.

Pripremite se za najbolje sportske brendove, jer vaša omiljena destinacija za kupovinu jakni, patika, trenerki, dukseva i ostalih sportskih i lifestyle kombinacija nalazi se u ulici Nikole Pašića bb (preko puta pijace).

Dođite i izaberite nešto iz fantastične ponude i praznične dane učini još lepšim!

Uz ceo asortiman, Đak vam pruža odličan kvalitet po pristupačnim cenama.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Đak Sport

Đak je jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope. Svi najpoznatiji svetski brendovi se nalaze u našem asortimanu: Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Asics i mnogi drugi.

Početna ideja bila je da se najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u sve segmente života. Tržište sa kojeg se pre više od dve decenije krenulo bila je Srbija, a sada ovaj lanac posluje i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i širi se i dalje.

Đak ima široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike. U prodavnicama možete pronaći i opremu za borilačke sportove, stoni tenis, biciklizam kao i kućne trenažere i sprave za vežbanje.

Kompanija je i ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, poznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu. Đakovu veliku sportsku porodicu čini više od 700 zaposlenih i preko 80 maloprodajnih objekata širom regiona.

Iz Đaka pručuju da je cilj je da se svim generacijama, rekreativcima i sportistima ponudi veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mestu i da se obezbedi zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine u radnjama kao i putem on-line kupovine.[/box]