“Outhide” festival 19. avgusta u Zaječaru

0
91

Drugi po redu muzički festival “Outhide” biće održan 19. avgusta, na zaječarskoj Kraljevici. Organizatori najavljuju da će ovogodišnje izdanje festivala u mnogim aspektima će nadmašiti prethodno.

Outhide 2017 imaće tri bine, veći broj izvođača, kao i bogat program propratnih manifastacija koja će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu.

“Stvari koje se definitivno nisu promenile jeste cilj “Outhide” organizacije, a to je da se na svaki način pomogne lokalnoj zajednici u gradu”, kažu organizatori.

Vizualni identiteti festivala biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike.

Outhide počinje svoje promotivne akcije žurkom na košarkaškom igralištu iza ekonomske škole u subotu 10 juna. Za komletni muzički ugođaj pobrinuće se bendovi iz Beograda „Soul Steamers“ i „Shpiritus movens“, uz podršku lokalnih izvođača Nikole Miloševića i Ivana Andrijaševića alias DJ Fokusa. Ova šarekolika muzička ekipa garant je da će kroz bluz, novi francuski talas, kao i elektronski opus sa vinila publika moći da uživa u jedinstvenom muzičkom događaju. Repertoar je sastavljen da u njemu može uživati cela porodica, sa jednostavnim ciljem da se publika provede u skladu sa statusom koji Zaječar kao grad rokendrola nosi.

Karte, koje se kupuju na ulazu, stoje 200 dinara, a sav prilog ide u fond za razvoj Outhide festivala.

“Outhide je osmišljen kao muzički festival koji će svoj prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru, sa ciljem da se naš jedini rodni grad na svetu učini boljim mestom za život”, poručuju organizatori.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here