Pajtić: Gradjani se bude

3
47

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je u ponedeljak da su lokalni izbori u Majdanpeku dokaz da se građani Srbije bude protiv vladajuće koalicije i optužio Srpsku naprednu stranku da je tokom izbornog procesa ucenjivala i tukla aktiviste drugih partija.

bojan-pajtic

“Ovako ubrzan porast podrške Demokratskoj stranci dokaz je da se Srbija budi, da je sve više građana kojima je dosta nesposobnosti, prazne propagande i agresivnosti vladajućeg režima”, rekao je Pajtić na konferenciji za novinare u sedištu DS-a.

Po njegovim rečima, DS je ostvario 13 odsto bolji rezultat u Majdanpeku u odnosu na izbore koji su održani pre šest meseci.

Prvi podaci pokazuju da je oko 23 odsto građana glasalo za DS u nedelju na izborima. Po istim procenama, u opštini će apsolutnu vlast imati SNS koja je osvojila oko 47 odsto glasova.

“Ovakav rezultat nije pokazatelj realnog rejtinga stranaka, ali jeste pokazatelj trenda ubrzanog rasta podrške DS-u i njegovog pozicioniranja na političkoj sceni”, rekao je Pajtić.

Predsednik DS-a optužio je SNS za brojne neregularnosti tokom izbora u Majdanpeku, od problema sa štampanjem glasačkih listića do, kako je kazao, prebijanja aktivista DS-a i LDP-a.

“Već smo videli devedesetih te iste metode i taj režim su srušili građani. Zato izražavam čuđenje da SNS misli da može da koristi iste metode, a da će proći drugačije”, rekao je Pajtić.

Nosilac liste DS na izborima u Majdanpeku Dragan Popović kazao je da je ta strana ostvarila izuzetan uspeh na izborima, jer je vođena kampanja kakvu do sada nikada nije video.

“Ovo je odličan rezultat kada se imaju u vidu uslovi u kojima smo radili, a radili smo protiv cele vlade. Juče je bilo hrabro izaći i glasati za DS i zato je ovaj rezultat značajan. Poželeo bih, ipak, da se ovakvi izbori, nikada više ne ponove, jer sam mislio da su odavno prevaziđeni”, naveo je Popović.

(Beta)3 KOMENTARA

  1. Mozda je nama obicnim gradjanima,od svih ovih procenata, neuporedivo interesantnije…..KAKO JE MOGUCE DA SVI GRADJANI MAJDANPEKA ZNAJU ,ALI SE NEKOG BOJE I GODINAMA CUTE…….KAKO JE TO, PRILIKOM CISCENJA,I TO KORISCENJEM NOVCA KOJI JE U TU SVRHU SRBIJI DONIRALA EVROPSKA UNNIJA….. ZAGADJENO JEZERO za snabdevanje Majdanpeka vodom za pice …Dakle jezero VELIKI ZATON KOD RAJKOVE PECINE…..Pa je zbog toga citavo ovo, nekada kristalno cisto i prelepo jezero…,,premosceno ogromnom i odvratnim cevima kojima se voda koju piju gradjani Majdanpeka vec godinama uzima direktno iz RAJKOVE PECINE……A NE IZ JEZERA…KAO DECENIJAMA RANIJE……JER JE VODA IZ JEZERA TESKO ZAGADJENA……A SAMA RAJKOVA PECINA ….JEDINSTVENI SPOMENIK PRIRODE POD ZASTITOM DRZAVE….. KOJI PO ZAKONU NIKO NE SME DA PIPNE…TESKO DEVASTIRANA I UNKAZENA TIM OGROMMNIM CEVIMA…..DA LI TO ZNA OVAJ GOSPODIN SA SLIKE…JER SE TO DESILO ZA VREME VLADAVINE NJEGOVOG LOKALNOG I SADA AKTUELNOG, MAJDAMPECKOG I TIMOCKOG, STRANACKOG SEFA………DA LI TO ZNA NOVI MINISTAR OVE VLADE G.VULIN….. KOJI SE PRED LOKALNE IZBORE SLIKAO ISPRED RAJKOVE PECINE I PORED OVOG JEZERA…. KADA JE DOSAO DA SVECANO OTVORI ..NOVU PECINSKU RASVETU…..TA 64 ,,STRATESKA,,SARENA LAMPIONA ……..KAKO G.VULIN NIJE PRIMETIO SVE TE OGROMNE I ODVRATNE CRNE CEVI…KOJE KAO NAJOGAVNIJE CRNE ZMIJURINE IZRANJAJU IZ SAME PECINE…. ZATIM ODVRATNO PUZU KROZ SAM,KRUSTALNO BISTAR I PRELEP, POTOK KOJI IZVIRE IZ PECINE ….I DOLE NIZVODNO URANJAJU U JEZERO…… I PITAO STA JE, BRE, OVO……DA MU TO OBJASNE LOKALNI IGRACI ..ILI JOS BOLJE NAJODGOVORNIJI FUNKCIONERI IZ RTB BOR ….RONALDINJO I EKIPA….REALNI SEFOVI MAJDANPEKA… KOJI ZNAJU OVO GODINAMA ZA OVO…KOJI ZNAJU I KO STA U MAJDANPEKU SVAKI DAN IMA ZA RUCAK…PA DA ONDA PITA…KAKO JE MOGUCE DA JE POSLE PADA SA VLASTI U MAJDANPEKU G.PAJTICEVOG LOKANOG I TIMOCKOG SEFA…KOALICIONA VLAST KOJA IH JE ZAMENILA…. I BUKVALNO DO JUCE VLADALA MAJDANPEKOM….NIJE OTVORILA OVO PITANJE……STA JE CEKALA…..MOZDA SARENE LAMPIONE……PA EVO SADA SU STIGLI…..NARAVNO ….DALEKO NAJVECE PITANJE JE…KOGA SE I CEGA SE TOLIKO BOJI 18.OOO GRADJANA MAJDANPEKA….PA O OVOM OGROMNOM PROBLEMU SOPSTVENE VODE ZA PICE…DAKLE VODE ZA NJIHOVU DECU…… GODINAMA CUTE KAO ZAKLETI….NAJBOJE JE DA SE GOLISAVI ,,BILDER U POKUSAJU,, KOGA OVIH DANA GLEDAMO NA NASLOVNIM STRANAMA SVIH TABLOIDA I NEUSTARSASIVI,, COVEK U CRNOM,,I BRANITELJ JUZNIH POKRAJINA……UHVATE POD RUKU …UJEDINE SVOJE VELIKE VIZIJE,HRABROSTI ISKUSTVA…..POZOVU SVAKI SVOJE NA ONU LIVADU KOD JEZERA……I POCNU DA RESAVAJU REALNO STANJE U MAJDANPEKU…. TO BI BILO VEOMA DOBRO ZA OBOJCU…JER GRADJANI SE, ZAISTA,BUDE…..

  2. I izvijenje za slovne i sve ostale pravopisne greske…kucam i trolebusu a guzva je …i stalno ulaze ovi likovi ,,karte na pregled,,…. takozvani ,,RIDZOVANI,, ……nema samo Timocka Krajina svoje stroge kontrolore….Naravno broj trole… poznat svim redakcijama.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime