Palma: Borićemo se da javni prevoz u Boru bude besplatan

Lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma posetio je Bor i tom prilikom obratio se građanima Bora u susret izborima u nedelju, 3. aprila.

Jedinstvena Srbija je, prema rečima predsednika Jedinstvene Srbije, Dragna Markovića Palme, jedina politička partija na političkoj sceni Srbije u kojoj se realizuje ono što stoji u programu stranke.

„Ono što ja hoću da obećam i da se borim za to jeste da vidimo kako da Kinezi pomognu građanima Bora, da odvajaju neka sredstva da bi javni prevoz u Boru bio besplatan, jer to za njih nije mnogo, a za Borane mnogo znači. Hoćemo da oni koji pune budžet budu i korisnici budžeta. I da vidimo kako da rešimo ekološki problem koji postoji u Boru, da smanjimo zagađenost vazduha”, poručuje Marković.

On je dodao da kada je u pitanju saradnja Jedinstvene Srbije sa Gradskom upravom u Boru, ne žele nikoga da napadaju i da nešto ruše, već da pomognu jer imaju veliko iskustvo.

Kandidat za odbornika ispred lokalne liste „Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma Domaćinski Bor”, Dragan Štrbac kaže da su tokom izborne kampanje na štandovima delili propagandni materijal u kojem je dat lokalni program Jedinstvene Srbije koji se poklapa sa programom koji je primenjen u Jagodini.

„Nadamo se da su građani Bora prepoznali kvalitet tog programa i očekujemo da će na izborima u nedelju, 3. aprila da podrže program Jedinstvene Srbije i da glasaju za našu listu”, kaže Štrbac.