PilsPlus Olimpijski karavan posetio Zaječar

Srpsku delegaciju na Olimpijskim igrama u Londonu predstavljaće preko 100 sportista koji će se takmičiti u 15 sportova. Olimpijski karavan, formiran da pruži podršku ovim sjajnim ljudima i sportistima juče je krenuo iz Zaječara.

Bobana Velickovic i Dejan Pantelic Olimpijski karavan
Bobana Veličković, Boranka, reprezentativka Srbije u gadjanju vazdušnim pištoljem, putovaće u London na Olimpijske igre. Sigurni smo da će se Bobana šampionski vratiti iz Londona i da će u Bor doneti neko od olimpijskih odličja

PilsPlus Olimpijski karavan krenuo je iz Zaječara na svoj put po Srbiji! Brojni građani Zaječara odazvali su se pozivu kompanije Ujedinjene srpske pivare, članice Heineken grupe, sa svojim brendom PilsPlus i Olimpijskog komiteta Srbije, i okupili se na Gradskom trgu, kako bi učestvovali u kreiranju jedinstvene olimpijske zastave Srbije – zastave podrške sa porukama za naš Nacionalni Olimpijski tim.

U veseloj atmosferi i lepom druženju, uz muzički program i brojne aktivnosti, Zaječarci su zapisivali lepe želje i reči podrške na  crvenim, plavim i belim komadima tkanine – koji će biti sašiveni u jedinstveanu zastavu Srbije – poklon građana Srbije našim olimpijcima.

Za odličnu atmosferu na Gradskom trgu zadužen je bio voditelj Dejan Pantelić, a brojni okupuljeni su velikim aplauzom dočekali specijalnu gošću, reprezentativku Srbije u streljaštvu, Bobanu Veličković, koja je zahavalila svim prisutnima na podršci.

PilsPlus Olimpijski karavan nastaviće da širi olimpijski duh i prikuplja ispisane poruke podrške u Nišu 23. juna, Kruševcu 29. juna, Kragujevcu 30. juna, Čačku 6. jula, i Beogradu 14. jula 2012. godine.

Poruke olimpijski karavan
Veliki broj Zaječaraca ostavio je svoju poruku podrške Srpskim olimpijcima. Od tkanina na kojima su poruke pisane biće sašivena velika jedinstvena zastava koja će sa sportistima putovati u London.

Posebno sašivena zastava sa porukama simbolizovaće „vetar u leđa“ našim sportistima.

Pred početak Olimpijskih igara biće uručena Vlade Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), da je ponese u London sa najlepšim željama za naše vrhunske sportiste, kako bi na predstojećim Igrama osvojili i stotu olimpijsku medalju.

Podsećanja radi PilsPlus, brend kompanije Ujedinjene srpske pivare članice Heineken grupe, je zvanično pivo Olimpijskog komiteta Srbije i Nacionalnog olimpijskog tima, i oduvek je podržavao i promovisao ideju Olimpizma i vrednosti olimpijskog pokreta.