Pit bul ujeo policijskog inspektora

2
25

Milan Mihajlović, inspektor policijske uprave u Boru, povređen je u nedelju u prepodnevnim časovima kada ga je prilikom obavljanja službene dužnosti napao i ujeo pas rase Američki staford terijer.

Pas je vlasništvo maloletnika D.B. (17), osumnjičenog za više krađa, a poslednje što mu se stavlja na teret je obijanje prodavnice “LAV” u Bolničkom naselju.

D.B. je psa nahuškao na policajce koji su došli u pratnju dva svedoka i nalogom za pretres kuće u kojoj maloletnik živi.

Podivljali pas prvo je ujeo za nogu inspektora Mihajlovića, nakon čega ga je D. B. dozvao po imenu i sa njim utrčao u kupatilo, gde se sakrio i zaključao. Za vreme dok su kolege ranjenog Mihajlovića odvele u borsku bolnicu, inspektor za suzbijanje maloletničke delikvenicije Igor Stojanović koji je ostao u stanu je nekoliko puta bezuspešno pozivao maloletnika da izađe iz kupatila. Najednom su se vrata od kupatila otvorila i D. B. je na njega je nasrnuo kuhinskim nožem i palicom za bejzbol, ali ga je policajac savladao.Nakon toga je pas nasrnuo i na Stojanović koji je ranio životinju pucavši u nju iz službenog pištolja u samoodbrani.

Istražni sudija Višeg suda u Zaječaru je D.B. odredio pritvor u trajanju do mesec dana.

2 KOMENTARA

  1. kako ih nije sramota da lazu prvo decko nije nahuskao psa na milanceta ciganceta vec ga je ovaj udarao po glavipa je pas nasrnuo na divljaka da odbrani gazdu

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime