Počela prodaja ulaznica za 50. jubilarnu Gitarijadu

0
29

Zvanična prodaja ulaznica za jubilarnu 50. Gitarijadu, koja će od 26. do 30. jula biti održana u Zaječaru je počela. Prva “Fan tikets” serija kompleta ulaznica za Gitarijadu po ceni od 2.000 dinara, biće u prodaji do 31. decembra 2015. godine putem prodajne mreže Eventima. Samo uz ulaznicu iz ove serije, fanovi će pre početka Festivala moći besplatno da preuzmu “Fan karticu” i promo paket 50. Gitarijade.

50-gitarijada

Počev od 1. januara, kompleti ulaznica za 50. Gitarijadu će u pretprodaji moći da se kupe po ceni od 2.500 dinara, a pred početak Festivala ulaznice će se prodavati po punoj ceni od 3.000 dinara. Dnevne ulaznice za programe 50. Gitarijade prodavaće se po ceni od 1.000 dinara.

“Eventim” u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije i glavnim blagajnama: Ušće Shopping Center, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna Kombank Arene, Bilet centar i Novosadski Bilet servis, prodaju putem webshopa na www.eventim.rs i www.tickets.rs, call center 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva). Ujedno, povezanost CS Eventim sa svim ostalim poslovnicama firme CTS EVENTIM AG & Co.KGaA Austrija, omogućuje prodaju ulaznica putem više od 10 hiljada prodajnih mesta širom Jugoistočne Evrope.

Dobar spoj pozitivnih vibracija rokenrola i višedecenijska tradicija najdugovečnije manifestacije ove vrste, garancija su da naredne, 2016. godine ljubitelje dobrog gitarskog zvuka iz celog regiona očekuje najveći rok spektakl na Balkanu tokom 5 dana, na 5 bina, uz brojne prateće sadržaje i bonus program iznanađenja.

(Gitarijada/Bor030)

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here