Počinje realizacija projekta „Borski omladinski žurnal“

Veb tim „Bor 030“ počinje sa realizacijom projekta „Borski omladinski žurnal“ koji će se baviti promovisanjem mladih ljudi ali i zdravog i bezbednog načina života. Projekat sufinansira Opština Bor u oblasti javnog informisanja.

U naredna dva meseca “Borskim omladinskim žurnalom” ćemo odgovoriti na problem nedovoljnog broja medijskih sadržaja za mlade u lokalnoj zajednici i plasirati ih kroz kanale koje oni najčešće koriste (Facebook, Twitter, Viber).

Teme koje planiramo da obuhvatimo biće raznovrsne – kultura, sport, obrazovanje, društvo, gradske vesti itd.

Portal “Bor 030” ima najmlađe uredništvo (prosek godina je 27), a naduže iskustvo rada u internet mediju u Istočnoj Srbiji, i zato najbolje poznaje potrebe mladih i njihove navike.

“Borskim omladinskim žurnalom” će mladi dobili više kvalitetnih, pravovremenih i relevantnih informacija o dešavanjima u gradu namenjenih njima.

[box type=“info“ align=““ class=““ width=““]Tekst je deo projekta „Borski omladinski žurnal“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Bor u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.[/box]