Pokret Dveri predstavio glasnik

Opštinski odbor Pokreta Dveri u Boru, na konferenciji za novinare predstavio je novi politički glasnik ove stranke.

dveri-glasnik

Prema rečima čelnih ljudi Dveri u Boru, na izdavanje glasnika odlučili su se zbog medijske blokade kakva nije bila ni u vreme Miloševića.

Na konferenciji za novinare izdato je Saopštenje koje prenosimo u celosti:

Kao što smo na prethodnoj konferenciji za štampu i najavili, zbog ekonomske, zdravstvene, porodične i državne likvidacije koju uspešno sprovodi Vlada Republike Srbije protiv svog naroda, pokret Dveri nastavlja kampanju OVAKO VIŠE NE MOŽE.

Iako dobijamo sve veću podršku u narodu, u dijaspori, od svih rodoljubivih srpskih intelektualaca, patriotskih udruženja i organizacija, na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom smo potpuno cenzurisani da ne bi niko javno osudio ovaj državni sunovrat koji ovih dana u Briselu sve jasnije izlazi na videlo, a sa druge strane pokušavaju da uspavaju narod nekakvim tursko indijskim sapunicama, degutantnim rijaliti sadržajima …

Zbog medijskog mraka koji ni u doba Miloševića nije bio ovakav, odlučili smo da pored gostovanja na hrabrim regionalnim i lokalnim televizijama, nađemo alternativne načine za proboj ove medijske blokade. Naš internet sajt dverisrpske.com je jedan od najposećenijih sajtova sa preko 10.000 dnevnih pregleda, nastavili smo sa organizovanjem tribina i promocija, obaveštavamo građanstvo lecima i plakatama. Ono što je novina, je da po prvi put u Srbiji za ovih dvadeset godina, u štampu izlaze nacionalne novine koje finansira običan narod , a ne strani i domaći tajkuni, Politički glasnik u izdanju Dveri – za život Srbije.

U njemu možete naći naše stavove, sa kojima se odavno slaže svako ko misli dobro ovoj zemlji i ovom narodu. Zahtev za ukidanje nepotrebne autonomije Vojvodine, otvoreno protivljenje predaji i prodaji naše kolevke – Kosova i Metohije, protivljenje prodaji srpske zemlje strancima, o uspesima kampanje protiv genetski modifikovane hrane ( dvadeset gradova je već usvojilo deklaraciju o zabrani trgovine i sadnje genetski modifikovanih organizama na njihovim teritorijama) itd.

Ovaj naš bilten je besplatan i možete ga preuzeti u našoj kancelariji u tržnom centru ”Kocka” I sprat, ul. Kralja Petra br. 23, u petak 05.04.2013. god u vremenu od 16 do 18 časova.

Ovom prilikom vas pozivamo na veliki narodni protest i porodičnu šetnju koja će se održati u subotu 06.04.2013 godine u Beogradu, na trgu Republike sa početkom u 13 časova, da konačno kažemo Vladi Dačić-Vučić-Dinkić OVAKO VIŠE NE MOŽE.

Link za preuzimanje časopisa.