Pokret potrošača uz koaliciju DSS – VNS na lokalnim izborima u Boru

Koalicija Demokratske stranke Srbije i Vlaške narodne stranke održala je danas konferenciju za novinare na kojoj je još jednom pozvala građane da glasaju za iskrene ljude koji se nalaze na listi pod rednim brojem 3. Takođe, poziv da se podrži ova koalicija upitio je i Zoran Andrejić ispred Pokreta potrošača.

pokret-potrosaca-dss-vns „Poštovani sugrađani, izbori zakazani za 16. mart ove godine su od presudnog značaja za razvoj naše opštine.

Mi smo u prethodnom periodu bili iskreni prema vama, iskreni zastupnici vaših ideja i vaših potreba. Zato vas pozivamo da budeti i vi iskreni prema nama, da nam date poverenje da bi smo zajedno mogli našu opštinu da podignemo na jedan viši nivo.
Da zajedno učinimo da Opština Bor bude prepoznatljiva u Srbiji po dostojanstvu ljudi, po dostojanstvu onih koji će vas predstavljati i po dostojanstvu svih u opštini Bor.

Pozivamo vas da 16. marta zaokružite redni broj 3, redni broj pod kojim se nalazi koalicija Demokratske stranke Srbije i Vlaške narodne stranke – Iskreno za Bor“, poručio je Dragan Marković, predsednik Opštinskog odbora DSS-a u Boru.

Ispred borskog Pokreta potrošača, Zoran Andrejić pozvao je sve potrošače Bora da daju podršku koaliciji Demokratske stranke Srbije i Vlaške narodne stranke jer, po njegovim rečima, jedino ova grupacija ima razumevanje za potrebe potrošača u Boru.

zoran-andrejic-dss

„Dragi potrošači, ovo su izbori na kojima mi trebamo da damo svoj glas zato što mi u ovoj zemlji plaćamo , mi smo jedini investitori, dok ne dođu obećanih 100 milijardi (evra prim. aut.). Želim da vas potsetim da je jedini čovek koji je do sada mislio za potrošače, dok je bio na vlasti, a i sada, doktor Predrag Balašević. Na to ukazuje činjenica da smo zajednički došli do odluke o formiranju „korisničkog servisa potrošača“. Nažalost prethodene vlasti nemaju razumenvanje za potrošače“, istakao je Andrejić.

On je dodao da akuelni predsednik opštine Bor, Saša Vukadinović, nije želeo da odgovori na dopis koji mu je od strane udruženja za zaštitu potrošača upućen u avgustu o ostvarivanju prava potrošača da prisustvuju sednicama Skupštine Opštine Bor na kojima se odlučuje o cenama komunalnih usluga.

„Pozivam potrošače koji imaju svoju svest da glasaju za broj 3 jer nisu svi isti, a i „treća je streća““, zaključio je Andrejić.