Policajac koji je pokušao da obljubi devojčicu pušten na slobodu!

1
65

Policajac iz Majdanpeka koji je juče uhapšen zbog pokušaja obljube deteta pušten da se brani sa slobode!

policija-znacka-002

Policijski službenik B.Đ. iz Majdanpeka, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi dete, pušten je da se brani sa slobode. Policajca je sudija za prethodni postupak pustio da se brani sa slobode, iako su policija i nadležno tužilaštvo tražili određivanje pritvora do 30 dana, saznaje “Blic”.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su juče policajca B.Đ. iz Majdanpeka, zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu od 13 godina, tj. sumnje da je pokušao nedozvoljene polne radnje sa pomenutim detetom.

Slučaj je policiji u Majdanpeku prijavila majka deteta, nakon što joj se ćerka požalila. Policajac B.Đ. je priveden na saslušanje zameniku osnovnog tužioca, nakon čega je pušten i braniće se sa slobode.

(Blic/Bor030)

1 KOMENTAR

  1. Dobrodosli u Srbiju, ja pozivam tu zenu da pod hitno napusti Srbiju (sa porodicom) naravno da pre toga preuzme sve papire i dokaze sta joj se desilo sa cerkom i da trazi zastitu od neke strane zemlje, jer ce navodni gospodin policajac biti oslobodjen optuzbe samo zato sto je policajac. Bruka i sramota za zemlju u kojoj sam rodjen. Posten narod ne moze da opstane i da zivi normalno.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime