Policijska uprava u Boru traži 15 novih policajaca: U utorak Dan otvorenih vrata

Sa željom da buduće policajce informiše o policijskoj profesiji, ali i selekciji i obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS-a u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata u Boru 10.jula.

Dan otvorenih vrata biće održan u velikoj sali Policijske uprave Bor sa početkom u 10 sati, a mogu mu prisustvovati svi koji su se prijavili na konkurs, kao i oni koji to tek planiraju da učine.

Policijski službenici će ih, tom prilikom, upoznati sa konkursom koji je MUP raspisao, sa detaljima neophodnim za upis, ali i selekcijom, kvalifikacionim ispitom i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je 20.juna dva konkursa za upis u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, za ukupno 900 polaznika.

Osim konkursa koji je raspisan za 549 kandidata za područje Policijske uprave za grad Beograd, drugi konkurs je raspisan za 351 kandidata za područje 22 policijske uprave u Republici Srbiji, od kojih 15 za područje Policijske uprave u Boru.

Dan otvorenih vrata do sada je održan u Kladovu i Negotinu, a planirano je da bude održan i u Majdanpeku, 9.jula u 10 sati u velikoj sali tamošnjeg Centra za kulturu.