Ponovo radi Bioskop “Zvezda”

Posle šest meseci pauze uslovljene nepovoljnom epidemiološkom situacijom borski bioskop ,,Zvezda“ prilagodio je svoj rad merama zaštite tokom epidemije korona virusa i preporukama nadležnog ministarstva koje se odnose na rad ustanova kulture.

U petak 23. aprila Bioskop “Zvezda” u Boru ponovo otvara svoja vrata za sve posetioce i ljubitelje filma.

Na repertoaru bioskopa od 23. do 29. aprila u terminima od 16 i od 18 časova je animirani film ,,Duša“, a u terminu od 20 sati ,,Super Dip″ (Super Deep).

Cena ulaznice je 250 dinara.

“U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Кriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda“ redukovan je na 88 mesta po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu ,,Zvezda“. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru”, navode u Centru za kulturu.

Svakog utorka je, navode u Ustanovi Centar za kulturu Bor, filmski dan u bioskopu i cena ulaznice biće i do 20 odsto niža za projekcije filmova, a kao što ljubitelji kinematografije u ovom gradu znaju, ponedeljak je neradni dan.

Blagajna bioskopa, inače, radi svakodnevno, sem ponedeljka, od 15 do 20 sati i karte se mogu kupiti u tom periodu za sve projekcije.