Poziv Boranima da učestvuju u raspravi o Nacrtu plana javnog zdravlja

0
400

Gradsko veće grada Bora uputilo je poziv zainteresovanim građanima, udruženjima i stručnoj javnosti da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu plana javnog zdravlja za period 2019 – 2029. godine.

Proces javne rasprave odvijaće se od 27. septembra do 12. oktobra ove godine.

U raspravi će učestvovati predstavnici organa grada Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari se dostavljaju Gradskoj upravi grada Bora, odnosno Odeljenju za privredu i društvene delatnosti putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili na adresu Gradske uprave – Moše Pijade 3, sa napomenom: “Za javnu raspravu o Nacrtu plana”.

Obrazac za učešće i tekst Nacrta plana su objavljeni na sajtu grada Bora www.bor.rs.

U okviru procesa javne rasprave biće održan i otvoreni sastanak u formi okruglog stola 8. oktobra u ugradi Gradske uprave, sa početkom u 10 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta plana.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu [email protected], najkasnije do 7. oktobra 2019. godine.

Po okončanju javne rasprave, Gradska uprava će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana ga objaviti na sajtu grada.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime