POZNATI SNIMAJU NA JEZERU: Traže se statisti za dugometražni film

Prema dopisu koji smo dobili, početkom maja meseca, na Borskom jezeru, snimaće se jedna od scena za dugometražni film „Saga o tri nevina mladića“, sa poznatim glumcima iz čitave bivše Jugoslavije. Tom prilikom raspisan je kasting za mladiće i devojke, a snimaće se na bazenu hotela „Jezero“.

Bioskop Zvezda u Boru
Ilustracija

Još jednom su domaće filmadžije uočile mogućnosti koje Bor pruža za snimanje. „Saga o tri nevina mladića“ novi je u nizu projekata domaće kinematografije, koji nije zaobišao grad bakra.

Kako iz produkcije ističu, za statiste su potrebni vrlo lepo građeni mladići i devojke, od 18 do 25 godina, i to za snimanje scene na bazenu, pri čemu bi snimanje, prema rečima predstavnika produkcije, Milene Cvetkovske, trajalo maksimalno 4 sata.

U ovoj komediji učešće su već uzeli neki od najpoznatijih glumaca, poreklom skoro iz svih krajeva bivše Juge, među kojima su: Momčilo Otašević, Ljubomir Bulajić, Slavko Sobin, Luka Raco, Zoran Cvijanović, Eva Ras, Danica Maksimović, Danilo Babović i mnogi drugi.

Sam datum snimanja je 5. maj, a prijave bi trebalo poslati do 1. maja na mejl: [email protected] i [email protected], i to sa sledećim obaveznim podacima: ime i prezime, e-mail, broj telefona i fotografije cele figure (po mogućstvu u kupaćem kostimu).