Pratite policiju na “Fejsbuku”

0
100

Korisnici “Fejsbuka” (Facebook) od danas imaju priliku da prate rad Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srbije na najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu.

MUP Srbije saopštio je danas da je, u cilju boljeg informisanja građana o svojim najznačajnijim aktivnostima, otvorilo zvaničnu stranicu na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a budu pratili zvaničnu stranicu MUP-a, moći će da se, pored redovnih aktivnosti, upoznaju i sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu, navodi se u saopštenju.

MUP će na svojoj stranici objavljivati priča i slika sa terena, kojima Ministarstvo želi da upozna građane sa svakodnevnim radom policijskih službenika. Biće objavljeni i zanimljive video-spotovi koji prikazu organizacione jedinice u MUP-u, rezultati njihovog rada, kao i planove u vezi sa unapređenjem rada Ministarstva.

Na ovoj stranici biće postavljene i servisne informacije koje su važne za građane Srbije, saopštavaju iz MUP-a.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, osim “Fejsbuk” stranice, već ima zvanični nalog na društvenoj mreži “Instagram“, kao i “Jutjub” (YouTube) kanal, a svemu se može pristupiti i sa zvaničnog sajta Ministarstva, objašnjava se u saopštenju.

(Bor030 / MUP)

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime