Praznična čestitka Long Jia, generalnog direktora kompanije ZiJin Copper Bor

Generalni direktor kompanije ZiJin Copper Bor (nekadašnjeg RTB-a) Long Ji uputio je danas radnicima i građanima Bora prazničnu čestitku. 

Long Ji / Foto: Lj. Aleksić (www.kolektiv.co.rs)

Čestitku objavljenu na sajtu lista Kolektiv prenosimo u celosti:

Drage kolege,

Borska industrija bakra ima istoriju dugu preko sto godina, iskusila je i uspone i padove, i nije bilo nimalo lako da se održi do danas. Verujem i da su svi ispunjeni dubokim emocijama prema kompaniji.

Želeo bih da se posebno zahvalim za podršku koju je ovom preduzeću dala Vlada Republike Srbije, da se zahvalim svim zaposlenima na uloženom trudu, kao i gospodinu Blagoju Spaskovskom koji je dugo godina radio kao direktor kompanije.

Svi znate da se vlasnik RTB-a Bor promenio i da je od državne kompanije Republike Srbije postala kinesko-srpska udružena kompanija. Promenjeno je i ime kompanije, koja se sada zove ZiJin Bor Copper DOO Bor.

Međutim, naš pozitivan stav i želja za uspešnim razvojem se nisu promenili. Nije promenjen naš vredan i odgovoran duh prema poslu, niti je promenjena naša potraga za dobrim životom. Mi se sada ne delimo na ljude iz Kine i ljude iz Srbije, mi smo svi ljudi iz borske industrije bakra.

Verujem da, ukoliko održimo našu ljubav prema Boru i borskoj proizvodnji bakra, uz veliku podršku članova društva i pod vođstvom Nadzornog odbora, i ukoliko budemo vredni, sigurno možemo da se razvijamo u pravcu dostizanja zajedničkog cilja – uspeha.

U svoje ime, kao i u ime svih svojih kolega, poželeo bih svoj našoj braći i sestrama srećne praznike. Želim da se uspešno razvijate na ličnim poljima, želim vam puno zdravlja, sreće i što više lepih trenutaka sa svojim bližnjima, a uz to da ostvarite i poslovni uspeh.

Srećna Nova godina, srećan Božić i srećna Srpska nova godina!

Long Ji

(Kolektiv)