Praznična čestitka predsednika Opštine Bor Živorada Petrovića

1
55

Predsednik Opštine Bor Živorad Petrović uputio je Boranima prazničnu čestitku u okviru koje se i osvrnuo na proteklu godinu.

Izjavu predsednika Opštine Bor prenosimo u celosti:

“Poštovani stanovnici opštine Bor,

Koristim priliku da Vam poželim srećne Novogodišnje i Božićne praznike i želim da ih provedete u sreći, miru, radosti i veselju.
2016. godina nije bila laka, bila je teška. Međutim, ja moram da kažem da smo uradili dosta infrastrukturnih projekata. Isto tako moram da kažem da smo sve svoje obaveze u oblasti školstva, u oblasti zdravstva, u oblasti socijalne politike, u oblasti sporta i svih drugih oblasti u potpunosti ispoštovali i ispunili.

Opština Bor danas ne duguje nikom ništa. Sve smo isplatili, a na računu imamo imamo para koliko dugi niz godina nije bilo. Mi nismo opštinu kreditno zaduživali već smo sve plaćali iz sopstvenih priliva.
2017. dolazi i neće biti laka i toga smo svesni. Mi smo i kroz sam budžet postavili visoko lestvicu, koja zahteva dosta rada i truda, i već odmah prvih radnih dana nakon Nove godine krećemo u realizaciju i ostvarenje baš takvog budžeta. Kažem, lestvicu smo postavili visoko ali je izazov za rad i za ulaganje, za bolji život svih građana opštine Bor.

Ja sam rođen ovde. Ovde su mi sahranjeni preci i ovde će mi živeti buduća pokolenja. Jednostavno volim svoj grad i sve ono što činim i što ću činiti je da Bor bude bolji i lepši. Da svaki dan Bor bude lepši i bolje mesto za život.

Još jednom koristim priliku da Vam poželim srećnu 2017. godinu, da Vam se ostvare sve želje, a naravno sa vašom Opštinom i Opštinskom upravom”.

1 KOMENTAR

  1. Hvala g.Petrovicu.Mi Vama zelimo sve najbolje …a posebno TRANSPATENTNOST,ODLUCNOST i ISTRAJNOST da u 2017 BOR dobije STASUS GRADA ,jer je ,kao sto znate Vi i vase kolege opstinari.jJEDINI GRAD U SRBIJ KOJI NEMA TAJ STATUS…i u 2017 POSTANE GRAD BOR….Srecna Vam 2017. i zalimo Vam uspesan zavrsetak tog za Bor fundamentalnog i najvaznijeg posla…koji je TEMELJ buduceg prosperitera Bora. STATUS GRADA ZA BOR …to je ono sto trazimo od Vas i u cemu imate podrsku SVIH BORANA postovani g.Petrovicu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime