Predavanja o zdravom načinu života

0
25

Kako pravil na ishrana, štetnost nikotina, alkoholizma i narkomanije utiče na decu i sportiste, tema je predavanja košarkaškog kluba “Basket Bor” u saradnji sa Zdravstvenim centrom Bor.

 


Kako pravilna ishrana, štetnost nikotina, alkoholizma i narkomanije utiče na decu i sportiste, tema je predavanja košarkaškog kluba “Basket Bor” u saradnji sa Zdravstvenim centrom Bor.
 

 
Košarkaški klub “BasketBor” već dve godine omasovljava i popularizuje košarkaški sport. Od nedavno ima ideju da se i šire društveno angažuje, što se ogleda kroz organizaciju turnira, humanitarne akcije ali i organizaciju predavanja za svoje članove. Ideja ljudi iz kluba je da prvo kroz trenažni proces, a zatim i organizaciju što većeg broja predavanja, što bolje pripremi svoje članove za zdravije i pravilnije odrastanje i izazove koje ih čekaju u životu. Predavanja se organizuju u periodu od dve nedelje, u četiri zasebne grupe, u sali OŠ “3. oktobar“ i do sada ih je posetilo preko 200 dece i roditelja.
Do sada su organizovana predavanja sa temama “Pravilna ishrana dece i sportista“ i “Štetnost nikotina“, dok će teme alkoholizma i narkomanije biti organizovane posle raspusta i otvorene za sve zainteresovane.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here