Predsednik Opštine obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

1
83

Predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić obišao je tokom novogodišnje noći dežurne u Policijskoj upravi, Hitnoj pomoći i gradskoj Toplani.

U pratnji načelnika Policijske uprave Bor Branislava Stojadinovića, prvi čovek borske opštine obišao je policijske službenike koji su Novu godinu dočekali na svojim radnim mestima.

Milikić se zahvalio dežurnim policajcima zato što su i u “najluđoj noći” brinuli o bezbednosti Borana.

I dok je za policiju novogodišnja noć protekla relativno mirno, zaposleni u službi hitne pomoći borskog Doma zdravlja imali su pune ruke posla.

Dežurni lekari i sestre, uprkos 28 intervencija, ocenili su da su imali uobičajan obim posla za prve sate nove godine.

 

Borska Toplana grejala je grad tokom cele noći. Da sve radi u kapacitetu potrebnom za dobro grejanje i da ima dovoljne količine ugla uverio se Milikić prilikom obilska Toplane.

1 KOMENTAR

  1. Kako je u ovom ključnom trenutku za Bor i Spaskovskog u ulozi predsednika opštine ne bude Spaskovski Blagoje, koji vedri i, oblači i zamagljuje život borana na ovom i onom svetu, ne promoviše Novu godinu, a pre svega sebe. Ovo što se desilo u prvoj noći Nove godine nije se desilo od 2008. godine. Borani su zabezeknuti i ne mogu verovati da se nešto u Boru dešava bez učešća Spaskovskog. Neka, boranima i borankama, bude srećna Nova 2018. godina, pa makar i bez borskog boga.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime