Predsednik Vučić primljen u bolnicu

4
3066

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

(Tanjug)

4 KOMENTARA

  1. Naravno ,mi obicni gradjani. zelimo brzo ozdravljenje i dobro zdravlje . A potom SAMO slobodne, demokratske i ranopravne izbore dostojne Srbije,Evrope i 21.veka.. Uzgred , cudi nas mali sto ovde ne vidimo da botovi,klimoglavci, podrepasi ,slihtare i vacarosi…Da bar pozele brzo ozdravljenje predsedniku g.Vucicu. A mogli bi i nesto i sami da se sete.
    A i nije tesko i pri tome ne moraju da stoje i 10 minuta skandiraju kao kakadu papagaji…Doduse nema tu neke koristi za njih …Ali je bar normalno i pristojno…A i po nasem je vekovnom i redu i obicaju. Dakle,zelimo brzo ozdravljenje.

  2. ODMORI PREDSEDNIČE!

    Danas je procurila prijatna vest da je predsednik došao kući izlečen i dobar. Čestitke povodom toga i želja da potpuno ozdravi i vodi Srbiju napred u srećniju budućnost nego do sada. Predlažem mu da smanji svoje aktivnosti i više da uposli klimoglavce i poltrone oko sebe. On ne može da obavlja sve potrebne i neophodne poslove. Treba da ostavi malo vremena i za spavanje i odmora u suprotnom teško će obavljati sve državničke poslove, bez posledice. On kao vlasnik Srbije može da, po određenim poslovima, zaposli vladu kako bi obavljala svoje ustavne poslove, a on da bude samo predsednik države po ustavu i zakonu. Tako će duže trajati.Možda ga sustigla penzionerska kletva, a on zna zašto. Srećno i berićetno predsedniče.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime