Predstava „Bajka o čarobnoj sviračici“ Dramskog studija Centra za kulturu u četvrtak u Boru

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ i Dramski studio organizuju pozorišnu predstavu za decu Bajka o čarobnoj sviračici. Komad će biti odigran 23. novembra u 19 časova u sali Muzičke škole.

Ovo je još jedna lepa, bajkovita priča o borbi dobra i zla. Zla veštica kidnapuje princezu iz zemlje snova, u kojoj su svi srećni i uživaju u divnoj muzici. Želi da se dokopa njihove čarobne frule. U potragu za princezom kreću princ i sviračica. Na putu im se pridružuju i dve smešne skitnice. Uz puno obrta, na kraju dobro pobeđuje zlo. Predstava je ispunjena zanimljivom scenografijom, originalnim kostimima, kao i muzikom i plesom.

Produkcija: Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“. Režiju potpisuje Simonida Gavrić, a glume polaznici Dramskog studija CZK: Teodora Pavlović, Lazar Rapaić, Nikola Savić, Irena Nikolić, Anđela Mladenović, Lazar Dragutinović. Kompozitor: Aleksandar Gubijan.

Ulaznice po ceni od 200 dinara se mogu kupiti na blagajni Ustanove radnim danima od 8 do 14 časova; tel.za informacije 424-546.

Predstava se ne preporučuje uzrastu mlađem od pet godina.