Predstava “Bračni kabare” nasmejala Borane

Proteklog četvrta je u sali Muzičke škole u Boru odigrana urnebesna komedija pozorišta Slavija “Bračni kabare”, koja na duhovit i interesantan način donosi priču o bračnim vodama i glavnim problemima koje supružnici imaju u braku.

Foto: Kristina Đorđević (www.bor030.net)
Foto: Kristina Đorđević (www.bor030.net)

U prepunoj sali Muzičke škole “Miodrag Vasiljević”, izveden je komad “Bračni kabare”, prema motivima knjige Antonia Amurija “Kako ubiti suprugu i zašto”, a u režiji Radeta Vučkovića.

Tekst ove predstave kabaretskog je tipa i na duhovit i zanimljiv način uz originalnu muziku i duhovite songove predstavio je Boranima razne vrste supruga koje se danas mogu naći na „tržištu“ i kroz svakodnevne prizore u kojima se svaki gledalac mogao pronaći, pokazao nedostatke i mane, bube i bubice bračnih drugova.

Publika nije krila oduševljenje jednoipočasovnim vernim prikazom bračnog života od strane Mine Lazarević, Marka Živića i Marka Markovića, pa se gotovo čitavu predstavu mogao čuti gromoglasan smeh, a aplauzi su bili neizostavni.

Ovim komadom započela je ovogodišnja pozorišna sezona borskog pozorišta, a već 5. marta u Boru nastupa Narodno pozorište sa predstavom “Govorna mana”, u glavnim ulogama Predrag Ejdus, Nebojša Dugalić i Isidora Minić.