Predstava „Noćna straža“ Ateljea 212 uskoro pred borskom publikom [NAJAVA/VIDEO]

Još jedna predstava kultnog Ateljea 212 očekuje sve ljubitelje pozorišta u Boru. Naime, počektom idućeg meseca u grad bakra stiže komad „Noćna straža“ u režiji poznatog domaćeg reditelja Borisa Liješevića.

Foto: Trag Portal

U četvrtak, 10. oktobra, sa početkom u 20 časova, glumci Ateljea 212 izvešće predstavu „Noćna straža“, čija je radnja smeštena u tridesete godine prošlog veka i koja kroz određenu dozu ironije i satire oslikava ondašnji visoki sloj društva u kome je stvorena slika da su spletkarenje, manipulacija i varanje kvaliteti koji obezbeđuju egzistenciju.

Predstava u organizaciji Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“ biće održana u sali Muzičke škole „Miodrag Vasiljević“ u Boru, a ulaznice su od 25. septembra dostupne na blagajni škole i mogu se kupiti svakog radnog dana od 8 do 14 časova, po ceni od 600 dinara.

Svi zaintersovani više informacija mogu dobiti pozivom na telefone: 030/424-546 i 064/861-97-48.

Uloge: Nenad Ćirić, Jelena Stupljanin, Jelena Petrović, Uroš Jakovljević, Gordan Kičić, Gorica Popović, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Tamara Dragičević i Stefan Bundalo.


Objavljeni medijski sadržaj nastao je u okviru radionice „Web novinarstvo – pokreni zajednicu“, organizovane od strane OPENS-a i Web tima „Bor 030“ i produkt je praktično primenjenog znanja učesnika radionice, koji su ujedno i autori.

Autori: Isidora Ković, Valentina Milošević, Tamara Radić, Anja Dakić i Marija Murgaški.