Predstavljeni kandidati za poslanike SPAS-a: Šapić nudi kulturnu i savremenu politiku

Bivši predsednik opštine Bora i kandidat za poslanika Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Dragan Veličković pozvao je Borane da 21. juna izađu na glasanje podrže listu koju predvodi naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić.

Lista “Aleksandar Šapić – Pobeda za Srbiju” ima troje kandidata za narodne poslanike iz Bora koji su prethodnih dana predstavljeni u direktnom kontaktu sa građanima.

Dragan Veličković (1965), diplomirani inženjer metalurgije iz Bora našao se na 60. mestu liste, Nevena Marković (1994), diplomirani menadžer na 90, a Marija Šutulović (1985), psiholog na 119. mestu Šapićeve izborne liste.

„U prilicu smo da predstavimo novu, kulturnu i savremenu politiku koju zastupa Aleksandar Šapić. Da građani Srbije vide da politika može biti uljudna, bez uvreda i teških reči, sa jasnim planom kako da se vodi država“, kazao je Veličković.

On je istakao da jedna od bitnih tema na političkoj agendi Srpskog patriotskog saveza decentralizacija kako bi se postigao kvalitetniji razvoj lokalnih sredina.

Veličković je izneo primer Norveške koja ima duplo manje stanovnika od Srbije, ali tri puta više jedinica uprave i dodao da građani sami najbolje znaju šta su im proritetne potrebe i za šta bi zajednički novac trebao biti utrošen.