Preminuo Dalibor Orsovanović

6
7382

Dalibor Orsovanović, direktor Javnog komunalnog preduzeća „3. oktobar“ u Boru izgubio je u Nišu u svojoj 43. godini bitku sa koronavirusom.

Dalibor Orsovanović, diplomirani inženjer metalurgije preminuo je od posledica koronavirusa u Nišu, gde je nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo bio hospitalizovan.

Poslednjih deset godina Orsovanović je bio direktor Javnog komulnog preduzeća „3. oktobar“ u Boru u kojem se zalagao da  Bor učini lepšim i čistijim.

Ostaće upamćen i po ličnom angažovanju da spreči izgradnju mini elektrana na našim rekama, ali i kao borac za zaštitu tradicije, kulture, identiteta i jezika vlaške nacionalne manjine u Nacionalnom savetu Vlaha gde je obavljao funkciju zamenika predsednika.

6 KOMENTARA

 1. Dalibor je bio izuzetan drug,covek i saradnik. Vredan,marljiv i iznad svega posten i korektan.
  Najiskrenije saučešće njegovoj porodici.

 2. Baš sam zbunjen i šokiran ovom vešću. Moj komšija i kolega bio je dobar čovek, imali smo dobre košijske odnose, ali bio je pun energije i druželjubiv. Neka mu je laka zemlja. Bog da mu dušu oprosti.

 3. Poznavao sam Dalibora. Imao sam čast da profesionalno saradjujem sa njim. Divan ČOVEK. Vesele naravi.
  Nenadoknadivi gubitak za njegovu porodicu.
  Moje iskreno saučešće i večna mu slava.

 4. Izgubili smo velikog druga,brata i prijatelja,plemenitog i postenog coveka koji je svima pomagao i bilo je zadovoljstvo i privilegija druziti se sa njim uvek veseo i spreman za salu neka mu je laka zemlja i vecna slava mi ga necemo nikad zaboraviti
  Paja

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime