Pretnje predsedniku Tadiću

10
25

Povodom najave da predsednik Republike Srbije Boris Tadić dolazi u Bor, na facebook stranici Bor030, u komentarima napisane su otvorene pretnje predsedniku.

Predsednik Boris Tadić

 

Pretnje predsedniku Tadiću

Prošle godine je, takođe, zbog pretnji smrću putem Facebook-a priveden D.P. (19) iz Futoga.

Za krivično delo ugrožavanja sigurnosti nosioca javnih funkcija zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina.

10 KOMENTARA

  1. Postoji u nekim zemljama nesto sto se zove sloboda govora, kod nas to nepostoji. Ovo jeste neka vrsta “pretnje” ali po nasem zakonu predsednik drzave bi trebao da ima privilegije kao obican gradjanin, prema tome moze samo da ga tuzi za pretnju… to sa hapsenjem kao sto je bilo je cisto izivljavanje i pokazivanje MOCI POLITIKE u ovoj drzavi, da je gospodin predsednik nesto dobro uradeo za ovaj grad nebih ga niko vredjo i tome slicno…

  2. ЛАЖ ИМАТЕ ПОГРЕШНУ ИМФОРМАЦИЈУ ТАЈ ИНВАЛИД НА СЛИЦИ ЈЕ МОЈ РОЂАК А ВУЛЕ ТО ЈЕСТ ЈА САМ ЗДРАВ КО ДРЕН

  3. Цинкароши! Ако вам је баш сметало могли сте да обришете коментар и готово, али не! Гурате под лед као прави стаљинисти (борисисти).

  4. Vule drago mi je da si zdrav ko dren. Ja sam samo gledajuci tvoj profil na FB video slike i pomislio da si to ti i da je smesno pisati o pretnjama velikom vodji od strane nekoga ko se nalazi u invalidskim kolicima.
    Nisam simpatizer niti clan Tadiceve politicke organizacije, i mislim da su ovom narodu naneli puno zla zadnjih godina, ali isto tako nisam za bilo koji vid nasilja, jer svako nasilje radja novo nasilje.

  5. Ma ko može stvarno da ugrozi predsednika ili nekog drugog državnog predstavnika laprdanjem preko interneta. To je neozbiljno i liči na Šojićeve gafove kad je sam sebi slao pretnje preko interneta, kako bi sebe u javnosti prikazao životno ugroženim, zbog tobožnjeg zalaganja za borbu protiv kriminala i korupcije.

    Onaj ko ima stvarne namere da ugrozi živote državnih predstavnika vrši pripreme u najvećoj mogućoj konspiraciji. E takvi su stvarno opasni i državna bezbednost treba takve da traži i procesuira.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here