Prezentacija Opštine Bor

http://www.etos.co.yu/bor/images/grb.gifPrezentacija opštine Bor kao najperspektivnije opštine za ulaganje biće održana 24.januara 2008. godine u beogradskom restoranu "Šećerac", ulica: Radnička 5. Početak prezentacije je zakazan za 18 časova. Opština Bor poziva sve Borane iz Beograda i okoline da prisustvuju prezentaciji.
 

Na multimedijalnoj prezentaciji biće predstavljeni potencijali za ulaganje u opštinu Bor. Biće skrenuta pažnja na prirodne resurse, besplatno gradsko građevinsko zemljište, blizina granice sa Rumunijom i Bugarskom. Značaj promocije je veliki kako za samu opštinu Bor, tako i za ceo region koji je godinama bio slepo crevo Republike Srbije, zaboravljen od svih.
Promena medijske slike o gradu Boru i njegovoj okolini označen je kao važna karika u lancu napredka nekada jednog od najbogatijih gradova stare Jugoslavije.
Svoje prisustvo na promociji su najavili predstavnici mnogih ambasada, predstavnici ministarstava, kao i mnogobrojne javne ličnosti. Do sada su akreditovani novinari televizija sa nacionalnom frekvencijom i drugih štampanih i elektronskih medija.