Probio magistralni vrelovod, stari deo Bora bez grejanja

1
172

Zbog pucanja magistralnog vrelovoda u krugu Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, radijatori u starom delu grada su od jutros hladni.

Ekipe Javno-komunalnog preduzeća “Toplana” su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

“Tokom noći došlo je do proboja magistralnog vrelovoda u krugu RTB-a. Zbog sanacije nastalog proboja prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje  prema starom delu grada”, saopštili su iz borske “Toplane”.

Prekid u isporuci toplotne energije imaju i korisnici u ulici Dimitrija Tucovića zbog sanacije proboja na adresi Dimitrije Tucovića br.18.

 

Iz “Toplane” očekuju da će grejanje ponovo biti uspostavljeno tokom popodneva.

1 KOMENTAR

  1. Grejanja nem iili skoro da ga i nema ni na drugom km. u ulici Mose Pijade.Takodje je isto vec danima izuzetno lose,pa smo prinudjeni da se dogrevamo .Ko ce gradjanima da nadoknadi lose grejanje u zimskom periodu? Lepo je na televiziji gledati Dir.Simica kad je napolju +15-20 stepeni sa informacijama da je grejanje u ovoj sezoni zadovoljavajuce.S druge strane , ako ne placate grejanje tj. stanarinu ,stize Vam tuzba sudskog izvrsitelja ,a suprotno ? Kad prijavite toplani lose grejanje ,morate da uplatite avans,da bi sluzba izasla na uvidjaj,tada se naravno odvrnu ventili u podstanici i tada Vam novac ode u vetar ,jer su oni u pravu.Pa ljudi jesmo li mi ludi ili postoji druga rec koja nije za ovu stranicu .Nezadovoljni gradjanim Bora.!!!!!!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime