Proglašena i lista SRS –USS „Odgovorno i domaćinski za Bor“

Izborna komisija opštine Bor proglasila je kao osmu izbornu listu koalicije Srpske radikalne stranke (SRS) i Ujedinjene seljačke stranke (USS).

Izborna lista „Odgovorno i domaćinski za Bor – Srpska radikalna stranka – dr Vojislav Šešelj – Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić“ na glasačkim listićima na lokalnim izborima za odbornike u Skupštini opštine Bor, 4.marta, biće pod rednim brojem osam.

Lista je jednotrećinska sa 12 kandidata za odbornike, od kojih je polovina iz redova radikala, a polovina iz Ujedinjene seljačke stranke Milije Miletića.

„To je koalicija koja želi da se u skupštini i na teritoriji opštine Bor neke stvari promene na bolje, da se mnogo veća sredstva izdvajaju za selo i za poljoprivredu, za natalitet i porodicu i naravno za zaštitut životne sredine. Mi u Boru imamo dobre domaćine, vredne ljude u selima koji traže da se u prvi plan ipak stavi razvoj poljoprivrede i privrede, da se ulaže u stručnu praksu i programe zapošljavanja, da se pravilnom raspodelom sredstava podspeši natalitet, stimuliše rađanje kroz podsticaje majkama i bebama, da se uposle žene koje žive na selu, da se aktivnim merama i subvencijama svim građanima obezbede bolji uslovi za život. To nije nemoguće, dovoljno je da pogledate šta se sve čini u Svrljigu, gde smo mi na vlasti. To može i u Boru, da se svaka nova bračna zajednica koja se stvori u selu podspeši sa 500.000 dinara, a u Boru sa 350.000, da svako novorođeno dete koje se rodi u selu da se mesečno izdvaja do godine dana po 20.000 dinara, a u gradskoj sredini po 15.000. Time bi se podspešio i razvoj sela i sprečila migracija u gradove“, ističe Milija Miletić, lider Ujedinjene seljačke stranke.

[pdf-embedder url=“https://www.bor030.net/wp-content/slike/SRSUSS.pdf“]