Proglašene izborne liste „Glasam za omladinu“ i Vlaške stranke „Most“

Izborna komisija opštine Bor proglasila je izborne liste Grupe građana „Glasno za omladinu“ i Vlaške stranke „Most“ za lokalne izbore koji će biti održani 4. marta.

Članovi komisije su utvdili da su predstavnici ovih lista blagovremeno dostavili potpunu dokumentaciji i dodelila im brojeve na glasačkom listiću.

Pod rednim brojem 5 naći će se izborna lista „Glasam za omladinu – Vladimir Stojičević“ sa 12 odborničkih kandidata koju je podnela Grupa građana „Glasno za omladinu“.

[pdf-embedder url=“https://www.bor030.net/wp-content/slike/GlasnoZaOmladinu.pdf“]

 

Izborna komisija opštine Bor je odlučila da na glasačkom listiću na mestu broj 6 bude jednotrećinska manjinska lista Vlaške stranke „Most“ pod nazivom „Vlaška stranka ‘Most’ – Bor u srcu – Miki Janošević“.

[pdf-embedder url=“https://www.bor030.net/wp-content/slike/VlaskaStrankaMost-MikiJanosevic.pdf“]

Svoju izbornu listu danas je predala i Repubublikanska stranka, a rešenje o učešću ove liste na izborima 4. marta Izborna komisija još nije donela. Njima je naloženo da usaglase nazive izborne liste na obrascima za izbornu listu i ovlašćenjem da se podnese izborna lista kandidata za odbornike, kao i da podnesu još 14 ispravno popunjenih i overenih izjava birača.

 Rok za predaju kandidatura na izborima za odbornike Skupštine opštine Bor je 16. februar u ponoć.